Bemutatkozás_2

 

Egyedi és testre szabott weboldalakat építek. Elsődleges célom olyan weboldalak létrehozása, melyek alapvető követelménye a megbízhatóság, használhatóság és biztonság. Az általam készített oldalak minden esetben a megrendelő elvárásaihoz igazodnak mind megjelenésben, mind működésében.

Figyelek arra, hogy az átadott honlap mind a külső megjelenésében, mind az általa hordozott technológia megvalósításban lépést tartson a világháló aktuális irányvonalával. Fontos, hogy az elkészített oldal mindennapi használata és adminisztrációja egyszerű és ergonomikus lehessen.

Egyszerre korlátozott számú feladaton dolgozom, ebből adódóan nagyon rövid határidejű feladtot és SOS megbizásokat nem tudok vállalni.

Milyen eszközöket használok leggyakrabban?

 

Amennyiben lehetőség van rá és egyedi feladatok megvalósítása a cél, akkor általában a Yii keretrendszert részesítem előnyben. A Yii egy komponens alapú, nagy teljesítményű PHP keretrendszer webalkalmazások fejlesztéséhez. Mint a legtöbb PHP keretrendszer, a Yii egy MVC mintát megvalósító framework.

YII framework_1
Laravel framework_1

A Yii keretrendszer mellett a Laravel framework számomra a másik favorit. Egy csomagba ötvöz számos robosztus szolgáltatást, mint például az útvonalkezelés, könnyű e-mail küldés, adatbázis migrációk kezelése, Blade sablonkezelő. Szintén az MVC mintát megvalósító framework.

A tartalomkezelő rendszerek piaca népes, számos lehetőség közül választhatunk. A drupal egy nagyon sok rétű és nagyon sok felhasználási területtel rendelkező tartalomkezelő rendszer, jelen oldal egy korábbi verzója is ezen tartalomkezelő rendszer felhasználásával készült.

Drupal tartalomkezelő rendszer_1
Bootstrap keretrendszer_1

A megjelenítés megvalósításáért rendszerint a Bootstrap framework a felelős, mely a mai elvárásoknak megfelelően támogatja a HTML5-t, illetve a CSS3 stíluslapok alkalmazása is alapértelmezett a rendszerben. A Bootstrap segítségével könnyedén állíthatunk elő responsive oldalakat.

Webshop készítésekor a PrestaShop motorját részesítem előnyben, amely egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi webes alkalmazás. Rugalmas és moduláris architektúrájának köszönhetően egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűbb, de ugyanakkor gyorsabb, mint a Magento.

PrestaShop_1