Kreativ Régió - kreatív honlapok

"E-mailekkel kelünk, online hírek olvasása közben eszünk, netről streamelt filmeken alszunk el. Az elmúlt húsz év internetes forradalma megváltoztatta életünket. Az internet egyszerre globális kommunikációs, illetve média rendszer, a....

Tovább
Build Books Sun Work.. Birds..

Szabadidőmben elsősorban...

Honlapkészítés, webfejlesztés_1

Honlapkészítés, webfejlesztés

Honlapkészítés, webfejlesztés, legyen akár nyílt forráskódú CMS (Drupal) alapú honlap, vagy egyedi fejlesztésű oldal.

Nyilvántartás tervezés_1

Nyilvántartás tervezés

Az alkalmazások létrehozásához alapvetően Laravel vagy YII keretrendszert használok.

Üzemeltetés, karbantartás_1

Üzemeltetés, karbantartás

A használatban lévő weboldalnak időről - időre szüksége van kisebb - nagyobb módosításokra, karbantartásra és biztonsági frissítésekre.

WebShop készítés_1

WebShop készítés

Webshop készítésekor a PrestaShop motorját részesítem előnyben, amely egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi webes alkalmazás.

Kreativ Régió - kreatív honlapok

"E-mailekkel kelünk, online hírek olvasása közben eszünk, netről streamelt filmeken alszunk el. Az elmúlt húsz év internetes forradalma megváltoztatta életünket. Az internet egyszerre globális kommunikációs, illetve média rendszer, a tudás terjesztésének eszköze, a felhasználók közti kommunikáció csatornája, mely átalakítja tér-, valamint idő felfogásunkat. A számítógép, a digitális objektumok, a hálózatok és a nagysebességű „mindig online állapot” széles horizontú paradigmaváltást okozott, átalakítva a nyilvánosság fogalmát és demokratizálva a kommunikációt.

A televízió 25 év alatt érte el a tízmilliós felhasználószámot, a számítógépek tíz év alatt jutottak el ugyanoda, az internetnek azonban csak öt év kellett. Ebből is látszik, hogy az elmúlt évtizedek alatt a gyorsulás egyre exponenciálisabb pályára lép. Élni kell az új eszközök nyújtotta lehetőségekkel ..."

/ Jancsó Orsolya, http://pcworld.hu /